24 februarie 2012

despre sincronicitate si o viata traita constient...


Termenul de sincronicitate a fost folosit prima dată de savantul austriac Carl Gustav Jung, în  cartea numită  „Sincronicitate şi Paracelsica” si se referă la relaţiile dintre hazard şi cauzalitate, enumerînd printre ele sincronicitatea, caracterizată de coincidenţe a-cauzale care produc un sens. E vorba de aşa-zisul hazard semnificativ.

Sincronicitatile sunt acele semne de la divinitate care iti arata ca esti pe drumul cel bun.
Legaturi profund misterioase care iti arata ca esti acolo unde trebuie sa fii. Sincronicitatea te pune fata in fata cu intreg Universul. Iti dai seama ca exista ceva mai presus decat poti tu intelege. Ca hazardul de fapt este o ordine perfecta. In acel moment te simti o parte din acest Univers, un Univers care functioneaza dupa legi bine definite. Simti ca exista o ordine in tot ceea ce se intampla si ca rolul tau e important.

Sincronicitatea poate fi raspunsul la intrebarea pe care ai adresat-o divinitatii.
In momente de dezorientare, o sincronicitate te reaseaza pe drumul tau.
Sincronicitatea este o raza de lumina trimisa din cer, menita sa te ghideze pe drumul ales de sufletul tau. Lasa-te purtat de aceasta lumina si te va conduce catre tine, catre adevarata ta natura divina si catre acel loc in care tu esti cu adevarat implinit.

Esti ghidat mereu, mai ales atunci cand plutesti in deriva in oceanul vietii. Mai ales atunci!
Fii atent la ghidul tau interior care te insoteste mereu, inima ta, ea stie intotdeauna sa iti arate calea, solutia cea mai buna pt tine. Ascult-o. Recunoaste aceste semne! Ele sunt legatura ta cu divinul, cu ghidul tau interior. Traieste viata asa cum ti-o doresti. Constient!

Fii constient de legatura ta cu Universul, cu cei din jurul tau.
Constient de modul prin care ii influentezi pe ceilalti prin gandurile, vorbele si actiunile tale. Constient ca esti o parte a intregului si ca il influentezi in fiecare secunda, prin fiecare gand al tau.

O viata traita constient este  atunci cand iti dai seama de toate aceste lucruri, cand te vezi interconectat cu toti cei din jurul tau. Cand esti constient ca ceilalti sunt oglinda  in care tu te privesti pe tine.  Privesti ceea nu accepti la tine sau la ei. Iti place ce vezi in oglinda? 

Daca nu, atunci incepe sa te schimbi pe tine si nu te lupta sa ii schimbi pe ceilalti.
In momentul in care faci o schimnbare la tine, miracolul apare..si situatia exterioara se schimba! Se schimba si cei din jurul tau! Incearca, testeaza pas cu pas, pana cand o sa ai in jurul tau numai oameni care rezoneaza cu tine, cu care esti pe aceasi frecventa. Cand iti place ce vezi in oglinda, insemna ca esti pe drumul vietii traite constient.

Saluta divinul in fiecare zi si bucura-te de oportunitatea fiecarei zile de a-l experimenta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu