12 februarie 2012

Biologia credinţei - Eliberarea puterii conştiinţei, a materiei şi a miracolelor

Dr. BRUCE H. LIPTON este o autoritate recunoscută pe plan internaţional, pentru faptul că ajută la crearea unei legături între ştiinţă şi spirit şi este o voce de vârf în Noua Biologie .
Bruce H. Lipton este de profesie biolog specialist în studiul celulei şi a predat această materie la Facultatea de Medicină din Wisconsin, iar mai târziu a realizat studii inovatoare la Universitatea Stanford.
După ce a scris cartea Biologia credinţei, Bruce H. Lipton a fost invitat să vorbească la sute de emisiuni de radio şi de televiziune şi să prezinte numeroase conferinţe, în ţară şi în întreaga lume.

Cercetări recente arată că părinţii îşi influenţează în mod subconştient copiii chiar înainte de naştere şi că acest act, efectuat în mod conştient, poate duce la naşterea unor copii mai inteligenţi, mai sănătoşi şi mai fericiţi.

Cartea „Biologia credinţei“ scrisă Bruce Lipton este un rezumat al noii biologii şi a tot ce implică aceasta. Ea este o enciclopedie de informaţii noi şi esenţiale ce arată o adevărată revoluţie a modului de a gândi şi de a înţelege - una atât de radicală, încât poate să schimbe lumea.

Ideea că ADN-ul codifică tot procesul de dezvoltare a vieţii este folosită cu succes în ingineria genetică. În acelaşi timp, deficienţele acestei abordări devin şi ele evidente. Cartea „Biologia credinţei“ trece în revistă un sfert de secol de rezultate de avangardă în domeniul epigeneticii.

Bruce Lipton oferă noi perspective şi un nou mod de înţelegere în ceea ce priveşte legătura dintre organismele biologice, mediu şi influenţa gândului, a percepţiei şi a conştiinţei asupra subconştientului şi asupra potenţialului de vindecare al corpului nostru.

Cercetările revoluţionare ale dr. Bruce Lipton au descoperit verigile lipsă dintre biologie, psihologie şi spiritualitate, dintre viaţă şi conştiinţă.

Explicaţiile şi exemplele bine documentate recomandă cartea „Biologia credinţei“ ca pe o lectură obligatorie pentru oricine studiază biologia, ştiinţele sociale şi ştiinţa îngrijirii sănătăţii.

„În această carte, care spulberă orice paradigme, Bruce Lipton administrează un KO tehnic Vechii Biologii. Cu stânga în dogma darwinismului şi cu dreapta în medicina alopată, autorul zboară ochelarii de cal ai fizicalismului şi face loc luminii cunoaşterii despre sistemul minte/corp (credinţă/biologie). O lectură obligatorie, o distracţie plăcută.“ (Ralph Abraham, Ph. D. - Profesor de matematici, Universitatea California, Autor al lucrării Chaos, Gaia, Eros)

«Biologia credinţei» este o piatră de hotar în evoluţia omenirii. Prin uimitoarele sale cercetări, în această carte antrenantă, dr. Bruce Lipton ne oferă o ştiinţă nouă şi mai conştientă, a dezvoltării şi transformării omeneşti. În loc să fie limitată de constrângerile genetice sau biologice cu care a fost programată să trăiască, acum omenirea are în faţă un mod de a-şi dezlănţui adevăratul potenţial spiritual, cu ajutorul unor simple credinţe transformate, sub îndrumarea «mâinii blânde şi iubitoare a lui Dumnezeu». O lectură absolut obligatorie pentru cei dedicaţi mişcării minte/corp şi adevăratei esenţe a vindecării.“ (John F. Demartini, D. C., Autorul best-seller-urilor „Numără-ţi binecuvântările“ şi „Experienţa revelatorie“)

„Lipton demonstrează, din punct de vedere ştiinţific, că mintea este mai puternică decât medicamentele, în ceea ce priveşte recuperarea sănătăţii. Informaţiile vă dezvăluie că sănătatea este o responsabilitate, mai degrabă decât ceva care vă face victima genelor dumneavoastră.“ (M. T. Morter, Jr., D. C., Fondator al sistemului de sănătate Morter, inventator al tehnicii B. E. S. T.)

„În sfârşit, o explicaţie clară şi uşor de înţeles a modului în care emoţiile ne reglementează expresia genetică! Trebuie să citiţi această carte, pentru a putea aprecia cu adevărat faptul că nu sunteţi o victimă a genelor voastre, şi că de fapt aveţi capacitatea nelimitată de a trăi o viaţă plină de pace, fericire şi iubire.“ (Joseph Mercola, D. O., Fondator al www.mercola. com, pagina de internet în domeniul sănătăţii naturale cu cel mai mare număr de vizitatori din lume)

„Aceasta este o carte curajoasă şi vizionară, care oferă dovezi solide, din biologia cuantică, de natură să destrame mitul determinismului genetic şi, implicit, al victimizării. Dr. Bruce Lipton propune o perspectivă ştiinţifică solidă, care nu numai că informează cititorul, dar îl şi transformă şi îi dă puterea să înţeleagă că credinţele noastre sunt cele care creează fiecare aspect al realităţii noastre personale. O lectură provocatoare şi antrenantă!“ (Lee Pulos, Ph. D., A. B. P. P., Professor Emeritus, Universitatea British Columbia, Autor al lucrărilor „Miracole şi alte realităţi“ şi „Dincolo de hipnoză“)

„Istoria va înregistra cartea «Biologia credinţei» ca pe una dintre cele mai importante cărţi ale timpurilor noastre. Bruce Lipton furnizează aici veriga lipsă dintre modul în care era înţeleasă biomedicina în trecut şi bazele vindecării energetice din viitor. Perspectivele sale complexe sunt exprimate într-o formă uşor de înţeles, cu un stil care se potriveşte omului de ştiinţă şi publicului larg, în aceeaşi măsură. Pentru oricine care este interesat de sănătate, de bună-starea speciei şi de viitorul vieţii omeneşti, «Biologia credinţei» este o lectură obligatorie. Implicaţiile perspectivelor subliniate au potenţialul de a schimba lumea, aşa cum o cunoaştem noi. Concluziile lui Bruce Lipton – şi modul concis în care le exprimă – sunt dovada genialităţii sale absolute.“ (Gerard W. Clum, D. C., Preşedinte, Colegiul de chiropractică Life, West)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu