5 martie 2012

CALATORESTE CONSTIENT - Un proiect unic de turism!

Calatoreste in locurile de taina ale Romaniei! 


Agentia de turism BONSI TRAVEL ROMANIA si Daniel Roxin iti propun, pentru prima data in Romania, explorarea celor mai tainice locuri din tara noastra, intr-un cadru organizat, alaturi de insotitori de grup avizati care te vor conduce dincolo de obisnuit. Aventura, misterul si surprizele pe care le-am pregatit vor face din aceste incursiuni, pentru multi, experiente de neuitat.

In tara noastra exista multe locuri misterioase, incarcate de istorie si magie. Dintre toate acestea am ales, pentru inceput,  patru obiective, patru calatorii in locuri de taina, patru pachete turistice deosebit de incitante:

1. Muntii Buzaului, intre mister si realiatate.
2. Descopera Cetatile Dacice din Muntii Orastiei.
3. Misterele din Padurea Baciu.
4. Ceahlaul - Muntele Sacru al dacilor.

Incursiunile pe care vi le propunem vizeaza mai mult decat vizitarea unor vestigii istorice sau admirarea unor peisaje incantatoare; in aceaste intalniri cu neobisnuitul si misterul, cu sufletul adevarat al poporului roman, veti avea ocazia sa priviti in spatele valului pe care istoria oficiala l-a pus peste adevar. Veti avea prilejul sa va intalniti cu oameni deosebiti si sa aflati lucruri care nu se spun la televizor sau prin ziare.

Calatoreste constient in locurile de taina ale Romaniei!
Regaseste-te pe tine insuti in spatiile sacre ale acestei tari!

Afla detalii despre pachetele turistice aici: www.locuridetaina.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu