7 martie 2012

Abordari holistice ale sanatatii - Intalniri Constiente!


Viata este o calatorie, iar calatoria este destinul nostru. 
A sosit timpul sa  reevaluezi viteza si luciditatea cu care calatoresti prin viata.

Sanatatea este  o stare care variaza si care se cere cultivata si intretinuta. 

Medicina moderna, priveste corpul ca pe un mecanism, o masinarie genetica, iar boala ca pe ceva ce trebuie eradicat, vindecat.

Din punct de vedere holistic, boala este un strigat de ajutor al organismului, al persoanei pentru a atrage atentia asupra unui lucru din viata care ignorat ar aduce deteriorari ireversibile, la suferinta fizica, emotionala si spirituala. Orice problema pe care o avem este provocata de atitudinile si stilul nostru de viata intr-o proportie de 95%, comparativ cu dezechilibrele de ordin chimic sau genetic care ne influenteaza intr-un procent de doar 5 % (vezi Noua Biologie – Bruce Lipton). 

Indigo este cel mai performant echipament de bio-feedback din Romania, existent in acest moment. Biofeedback este o terapie care face parte din medicina alternativa si care vede omul din punct de vedere holistic. Terapeutul evalueaza si acorda consultanta clientului in scopul imbunatatirii starii de sanatate fizice, emotionale, psihice, furnizand informatii despre sanatatea lui. Aparatul impreuna cu terapeutul,  reconecteaza clientul la cunoasterea lui interioara. Ii aduce in planul constient aceasta cunoastere, ajutandu-l sa opereze micile schimbari in stilul de viata, atat cat sa faca fata mai bine stresului si sa devina mai constient de el ca intreg.

Va invitam in data de  27 martie 2012 in Bucuresti la o  intalnire GRATUITA de 2 ore 19.00-21.00, cu TEMA: Abordarea holistica a sanatatii si terapia biofeedback Indigo.

In cadrul acestei intalniri, va vom prezenta conceptul de holism si cum va puteti imbunatatii viata de zi cu zi prin cunoasterea unor informatii de baza.  De asemenea, va vom prezenta tehnologia de ultima generatie biofeedback Indigo. Avem invitat special un terapeut, medic de profesie,  care va veni cu acest aparat si va da mai multe detalii despre cum functioneaza el. De asemenea, unul dintre participantii la seminar va fi ales (voluntar sau prin tragere la sorti) pentru a lua parte la un demo (45minute) pentru a exemplifica cum decurge concret o sedinta de terapie si ce gen de informatii pot fi furnizate.
 
Locatia si data exacta de desfasurare se va comunica celor inscrisi, ulterior pe email.
Contact : Loredana Lucas, consilier holistic si manager -SC HOLISTIC CONCEPT SRL
Rezervarile se fac la adresa de email: pasispreconstientizare@yahoo.com
Telefon: 0740.074.429 
Locurile sunt limitate!

Va asteptam !

Cand constientizezi ca schimbarea trebuie sa vina de la tine si nu de la ceilalti, in acel moment ai facut primul pas. Incearca pasi mici si simpli care vor face diferenta.

Traieste viata constient!


Un proiect initiat de SC HOLISTIC CONCEPT SRL.
Loredana Lucas, MANAGER SI CONSILIER HOLISTIC


SC HOLISTIC CONCEPT SRL| Capital social 200 Ron| CUI 22306192 | J40/15924/2007 |  

Copyright ©HOLISTIC CONCEPT SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu