22 august 2011

Terapii biofeedback cu aparatul INDIGO



Biofeedback reprezinta o terapie psihofiziologica care face parte din medicina alternativa, neinvaziva si fara efecte secundare pentru corpul uman. 

Aparatul INDIGO si softul acestuia recepteaza si utilizeaza semnalele psihofiziologice primite de la client in cadrul unor sedinte de terapie sau de instruire, iar terapeutul evalueaza si acorda consultanta clientului in scopul imbunatatirii starii sale de sanatate fizice, psihice și emotionale, furnizând informaţii despre sănătatea clientului.


Clientul vizualizeaza si constientizeaza efectele pe care stress-ul, stilul sau de viata, trecutul sau emotional le au asupra starii de sanatate. In cadrul sedintelor de terapie invata sa faca constient modificari in comportamentul si stilul sau de viata in scopul de a-si imbunatatii si pastra starea de sanatate. 
Există 4 factori importanţi care sunt necesari pentru ca orice formă de terapie biofeedback sa fie eficienta: echipamente fiabile, un terapeut instruit si experimentat, un client motivate, suficient timp (sesiuni). 

Dispozitivul INDIGO a fost creeat după mulţi ani de cercetare în câmpul bioenergeticii si este cel mai nou si performant echipament existent in Romania in acest moment (lansat in SUA in februarie 2010). Utilizează teorii şi tehnologii moderne precum: ultrasunete, EEG, EKG, EMG, GSR, TVEP, CAT SCAN, MRI.

INDIGO-ul este blând cu organismul şi nu are efecte negative asupra sa. Pacientul obtine in sedinta de evaluare de doar o ora toate informatiile, cu un singur cost pentru toate procedeele folosite. 

Terapii biofeedback cu aparat INDIGO: 

- Identificarea sensibilitatii la alimente, deficienţele nutriţionale (vitamine, minerale, acizi grasi, etc); 

-  Compatibilitatea organismului cu diferite substante organice sau chimice (medicamente); 

- Blocajele coloanei, TMJ, os sacru, dantură; nivele hormonale, funcţia suprarenaliană, neurotransmiţători; oxigenare, hidratare, energie mentală, grad de imunitate, vitalitate, dezechilibre energetice la nivel celular, traume (fizice, psihologice, emoţionale, spirituale);

-  Blocajele meridianelor energetice, electroacupunctura prin sistem TENS (Electrostimulare Neuronală Transcutanată);

-  Echilibrare chakre şi aura ; 

- Terapie pentru slăbit şi antiîmbătrânire ;


- Terapie pentru eliberarea stresului emoţional ; 

- Terapii de relaxare musculara ; 


- Cresterea performantelor sportivilor prin echilibrarea starilor psihice si emotionale si controlul stresului ; 


-  Imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si echilibrarea tensiunii arteriale ; 

-  Terapie pentru renuntarea la dependente: tigari, alcool ; 

-  Blocaje ale sistemului nervos ; 

-  Identificare de virusi, microbi, ciuperci, bacterii prezente in corp. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu