4 aprilie 2012

O NOUA CONSTIINTA A SUCCESULUI - Intalnire constienta - 03 mai 2012, orele 18.30 – 21.30, Bucuresti



Orice companie/afacere este o entitate vie, are suflet, spirit, personalitate. Este un act de creatie sacru si ar trebui sa fie un act de creatie constient.

Ai visat vreodata sa dezvolti o afacere care iti aduca atat succes financiar cat si implinire sufleteasca? Sa dezvolti constient cea mai clara si mai inalta manifestare a companiei tale sau a viitoarei tale afaceri? O companie care sa exprime cine esti tu, sa iti imbogateasca viata, sa te ajute sa iti indeplinesti misiunea Aici si Acum ? 

Poate exista o legatura intre business, marketing si spiritualitate? Putem sa inglobam experientele noastre, cunostintele in domeniul spiritualitatii pentru a avea o afacere care sa ne implineasca si sa fie de succes?

Compania este o reflexie a ta. Cu cat esti mai constient de acest lucru, cu atat poti obtine ceea ce iti doresti in domeniul afacerilor.

Fie ca ai deja compania ta sau vrei sa iti construiesti o afacere care sa te reprezinte, este momentul sa afli cum sa iti creezi constient succesul. Crearea unei companii de succes este o arta.
Dorinta si pasiunea ta pentru o anumita activitate, este la inceput mai importanta decat disponibilitatea unor resurse financiare. Pasiunea pe care o investesti este magia care face ca produsele si serviciile tale sa se diferentieze. Iti garantez ca vor aparea atat banii cat si oamenii care sa te ajute in demersul tau, daca pui suflet in ceea tot ce faci.

Sunt Irina Gabriela Besciu – antreprenor in turism (www.locuridetaina.ro / www.bonsiromania.ro) si te invit sa ne cunoastem.

Iti voi oferi 12 pasi care sa te ajute in drumul tau spre o noua constiinta a succesului.
Fiecare pas are un principiu important pe care se bazeaza si care te ajuta in crearea constienta a afacerii tale:
1. Fii autentic
2. Urmareste-ti pasiunile
3. Defineste succesul pentru tine
4. Serveste-i pe ceilalti urmarindu-ti misiunea
5. Dezvolta o viziune clara
6. Respecta-ti valorile personale
7.Spune-ti povestea
8. Adapteaza-ti mesajele in functie de audienta
9. Dezvolta scopuri concrete si strategii flexibile
10. Da valoare relatiilor tale
11. Fii curajos
12. Lucreaza impreuna cu universul



Te astept in data de 03.05.2012, pentru 3 ore 18.30-21.30, in Bucuresti, la o intalnire constienta, despre succes  aplicat atat in compania ta cat si in viata ta de zi cu zi.

Taxă de participare: 49 Ron

Cum poți să te înscrii?- Trimite numele tau si un numar de telefon pentru contact - la adresa de email pasispreconstientizare@yahoo.com

Garantie 100% Dacă din diferite motive, consideri că informațile prezentate la aceasta intalnire nu ți-au fost utile – iti vom rambursa integral suma plătită!

Locatie – intr-o atmosfera care sa ne inspire, la o cana parfumata de ceai. Locatia va fi anuntata pe email celor care se inscriu.

Locuri limitate (maxim 20 persoane).

Intalnire de feedback: Ulterior acestei intalniri, voi organiza o noua intalnire pentru feedback, sa vedem cum ai aplicat pasii, daca functioneaza pentru tine, daca ai intrebari si ce idei de afaceri ti-au venit si cum le poti pune in practica. Aceasta intalnire este GRATUITA.

Te astept!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu